Personal

<span style="color: #ffffff;">Sabria Nison </strong></span>

Sabria Nison

Master Stylist

Jag är en lugn och social tjej som älskar färg och form, och plockar gärna fram det lilla extra hos kunden. Jag har tidigare vart en tävlingsfrisör sedan 1986. Jag har bland annat stylat hår under melodifestivalen. På senare tid har jag blivit intagen som medlem till den prestigefyllda frisörorganisationen Intercoiffure Mondial, som medlem i intercoiffure fick jag priset Knight Awards 2016. Jag är en noggrann perfektionist och med mitt enorma engagemang lämnar jag ingen oberörd efter ett besök hos mig.

<span style="color: #ffffff;">Mathilda Käck </strong></span>

Mathilda Käck

Master Stylist

Jag är en glad och positiv tjej, vars mål är att alltid fortsätta utvecklas och komma med nya ideer. Jag hjälper dig gärna att skapa en frisyr med din stil och form som du känner dig bekväm med. Stora förändringar är lika kul som att piffa till det du redan känner dig nöjd med. Hos mig får du alltid ett nogrannt och väl arbetat resultat. Något annat jag älskar att arbeta med är uppsättningar, stylingar och brud.Jag är även medlem i Young Intercoiffure Mondial.

<span style="color: #ffffff;">Rebecka Barhaido </strong></span>

Rebecka Barhaido

Master Stylist

Jag är en glad och kreativ frisör. Med mitt engagemang och min noggrannhet gör jag alltid mitt yttersta för att kunden ska känna sig nöjd efter ett besök hos mig. Jag har en god förmåga att se, lyssna och ta in kundens önskemål och uppfylla dem. Jag har arbetat som frisör sedan 2008 och fyra år som egenföretagare. Jag har gesällbrev sedan 2008 och i syfte att utveckla mig i min yrkeskompetens som frisör tog jag även mästarbrevet 2015. Mitt öga för mode, färg och form gör att jag alltid vill vara uppdaterad med det senaste inom branschen.

<span style="color: #ffffff;">Vanessa Khattar </strong></span>

Vanessa Khattar

Top Stylist

Jag är en glad och positiv tjej som älskar färg och form. Jag gillar att lära mig nytt och nöjer mig inte med att göra något som bara är “bra”, därför ger jag alltid 110% för att du som kund ska känna dig bekväm och nöjd hos mig. Tillsammans skapar vi en frisyr som passar just dig och jag kommer gärna med tips och råd om hur du även ska kunna ta hand om ditt hår hemma. Jag är även medlem i Young Intercoiffure Mondial.

<span style="color: #ffffff;">Clara Eriksson </strong></span>

Clara Eriksson

Top Stylist

Jag är en positiv och glad tjej som alltid har haft frisöryrket som en dröm ända sen barnsben. Jag är en väldigt mode intresserad tjej som älskar att göra andra fina i håret. Jag har haft min praktik här på Salong Johnas sedan hösten 2013 och har sedan dess utvecklats otroligt mycket inom frisör. Jag är en mycket noggrann person som har hög press på mig själv när det gäller att göra andra fina i håret och älskar nya utmaningar. Därför gillar jag också kunder som både vågar testa något nytt och litar på att jag kan hjälpa dem. Jag strävar alltid efter att göra kunden nöjd efter en behandling hos mig.

<span style="color: #ffffff;">Victoria Bodin </strong></span>

Victoria Bodin

Stylist

Hos mig får du alltid en glad och positiv känsla av att vilja inspireras och
prova någonting nytt. Jag lyssnar alltid på kunden väl, men kommer även med egna ideér och tankar och tillsammans kommer vi fram till ett bra resultat. På grund utav mina höga krav på mig själv så har jag höga mål och ambitioner med mitt yrke, som har lett till bland annat 1:a plats i SM. Att ständigt få utvecklas inom stil, form, färg och mode är min största inspiration, samt få prova nya tekniker och sprida det vidare till mina kunder.